Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Club Hush Pitesti – Concert Robin and the Backstabbers

July 21, 2017 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Club Hush Pitesti - Concert Robin and the Backstabbers - Evenimente Pitesti

Robin and the Backstabbers cântă vineri, 21 iulie, la Club Hush Pitesti, cu ocazia deschiderii Școlii de Vară „Fenomenul Piteşti” (SDVFP). Ajunsă la ediţia a VI-a, Școala se adresează tinerilor interesați de trecutul recent al României și cuprinde prelegeri ale unor personalităţi de prestigiu legate de fenomenul Piteşti şi de rigorile regimului comunist.

 

În afara de programul destinat participanților, SDVFP organizează și două evenimente care se adresează tuturor piteștenilor: dezbaterile „Fenomenul Pitești: adevăr și mistificare” (cu Cristian Tudor Popescu și Theodor Paleologu), respectiv concertul „istoric” al celor de la Robin and the Backstabbers.

 

Care este legătura dintre SDVFP şi Robin and the Backstabbers? Andrei Fântână (clape, muzicuță) este fiul unuia dintre studenții torturați în cadrul fenomenului Pitești în perioada martie-mai 1951 și a fost invitat la lector la Școala de Vară doi ani la rând.

 

Robin and the Backstabbers este una dintre cele mai cunoscute formații alternative din România. Fondată în 2010, trupa a lansat două albume din proiectata trilogie Bacovia Overdrive: vol. 1: Stalingrad (2012) și vol. 2: Arhangel̉sk (2015). Componența actuală îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Eugen Oigăn Nuțescu (bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (percuție), Andrei Fântână (clape, muzicuță).

 

Concertul este organizat de Centrul de Studii în Istorie Contemporană şi Memorialul Închisoarea Pitești. Biletele pot fi achiziţionate prin rețeaua IaBilet, dar și de la Club Hush Pitesti (într-un număr limitat).
Early bird (exclusiv pe IaBilet.ro) până pe 10 iulie – 20 RON
Bilet întreg (IaBilet.ro sau Club Hush) – 30 RON

 

Biletele se gasesc in format electronic pe https://www.iabilet.ro/site/event/29507/ si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

 

Vezi calendarul complet al evenimentelor din Pitesti

Details

Date:
July 21, 2017
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1471576682929290/

Venue

Club Hush Pitesti
Str. Panselelor nr. 2, 110060 Pitesti
Pitesti, Arges Romania
+ Google Map
Website:
http://www.clubhush.ro/