Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Evenimente Pitesti: Costel, show de stand-up comedy, Undeva la mijloc, la Club Hush

December 19, 2017 @ 8:00 pm

35RON
Evenimente Pitesti Costel Undeva la mijloc, show de stand-up comedy la Club Hush

Evenimente Pitesti. Marti, 19 decembrie 2017, va avea loc la Club Hush Pitesti show-ul de stand-up comedy Costel, ” Undeva la mijloc “.

 

Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Cu alte cuvinte, îl puteți urmări atât la show-urile de stand up și improvizație din Club 99 cât și în piese de teatru și filme precum “Amintiri din epoca de aur”, “4 luni, 3 săptămâni și 2 două zile” sau “WebSiteStory”.

 

Si, de curând la Pro TV în seria “Ai Noștri”

 

Face improvizație, teatru, film, clipuri, a făcut parte din echipa SRC (Servciul Roman de Comedie), este vocea lui Kermit și a agentului special OSO, dar pasiunea lui rămâne stand up comedy. Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi Teo si Vio.

 

Despre noul lui SPECIAL de stand up comedy – “ Undeva la Mijloc “, Costel vă spune că: “este un show de stand up comedy conceput în apropierea vârstei mijlocii, Doamne ajută! și e foarte personal. Printre multele subiecte abordate, voi vorbi despre viața de familie și cum nu vreau să fiu un influencer sau endorser, dacă îmi permiteți să nu știu ce înseamnă asta. Toate împachetate în stilul meu propriu, sincer și naiv. Vă aștept să ne simțim bine împreună!”

 

Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0733 956 283.

 

Pretul unui bilet pentru show-ul “ Undeva la Mijloc “ este de 35 RON.

 

Vezi aici calendarul cu cele mai noi evenimente.

Details

Date:
December 19, 2017
Time:
8:00 pm
Cost:
35RON
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Venue

Club Hush Pitesti
Str. Panselelor nr. 2, 110060 Pitesti
Pitesti, Arges Romania
+ Google Map
Website:
http://www.clubhush.ro/