Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Evenimente Pitesti: Concert Stefan Banica (CCS)

October 23, 2017 @ 7:30 pm

Evenimente Pitesti: Concert Stefan Banica (CCS)

Evenimente Pitesti. Unul dintre cele mai interesante evenimente din Pitesti ce vor avea loc in perioada urmatoare este spectacolul extraordinar Stefan Banica, sustinut pe data de 23 octombrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

STEFAN BANICA – “PICAT DIN LUNA”
TURNEU NATIONAL 2017

 

In lunile octombrie si noiembrie, Stefan Banica pleaca intr-un turneu de amploare, care va cuprinde 11 orase din Romania, plus Chisinau.Turneul din acest an va promova cel mai nou material discografic semnat Stefan Banica – „Picat din luna” – al saisprezecelea album de autor din cariera impresionanata a artistului, de peste trei decenii. Va fi un album complex, surprinzator, elaborat, care va contine colaborari inedite.

Spectacolele din Romania incep la ora 19:30.

Pentru acest turneu a fost conceputa, in premiera, o categorie speciala de bilete: Golden Circle. In cadrul acestei categorii, va fi pus in vanzare un numar limitat de bilete pentru fiecare spectacol din turneul Stefan Banica: cate 100 bilete Golden Circle cu valoarea de 150 lei. Spectatorii care vor achizitiona aceste bilete, vor beneficia de un pachet special: acces la concert in sector preferential Golden Circle, intalnire cu Stefan Banica in backstage, noul album „Picat din luna” si fotografie cu autograful artistului.

 

Bilete: 150 lei, 100 lei si 80 lei

 

Evenimente Pitesti. Vezi aici calendarul cu cele mai noi evenimente.

Details

Date:
October 23, 2017
Time:
7:30 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Casa de Cultura a Sindicatelor
Pitesti, Arges Romania + Google Map
Phone:
0348.807.591
Website:
http://www.ccspitesti.ro